sites map

Saturday, 7 May 2011

sad :(

Naper ko still syg dia, walau dia dh tinggal ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh buang ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh hancurkan ht ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh pijak cinta ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia runtuh...kan mahligai ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia pergi tanpa belas ?? Naper ko still syg dia , walau ko menangis dia pandang ko penuh benci ?? Naper ko still syg dia , walau dia tak pernah pikir susah ko ?? NAPER?NAPER?Naper ko still sayang dia ??? !!~ SEBAB ...... bila dia tinggal aku ... aku sedar kelemahan diri aku punca dia pergi ... bila dia buang aku .. aku makin dekat dengan Tuhan , dan aku tahu ujian ini utk aku baiki diri .. bukan merosakkan diri aku dgn kebencian bila dia hancurkan hati aku .. aku teringat betapa byk hati dia aku hancurkan , tanpa aku sedari .. Bila dia pijak cinta aku .. aku tahu cinta tuh dh lamer x berkembang tak d baja .. atas kelalaian dan kealpaan aku .. bila d pijak baru aku tercungap untuk bernafas , dan cuba bangun dan kembang semula Bila dia runtuhkan mahligai aku .. saat tuh , ia hanya mahligai kaca .. yg pudar sinarnya hanya tiang cinta yg mmbuat ia terus berdiri .. Bila dia pergi tanpa belas ... Aku kenal dia , aku tahu dia berperang dengan diri ... mencari kekuatan untuk berlalu Bila dia pandang aku penuh benci ... itu kerana dia sayang aku , walau dia cuba nafikan Bila dia tak pernah pikir susah aku .. sebenarnya dia tak pernah berhenti memikirkan aku .. dan kerana itu , aku still sayang dia .. dan mengharapkan peluang dari Tuhan untuk perbaiki segalanya .. !!~ dan aku berjanji , walau sesaat aku takkan sia kan ... endless love Ello there all d darlinggss ............. !!~ tgh2 malam saat semua dh beradu suratan nih , me tiba2 gian nak menulis almklum lah , cuti dh lamer ... rayer kata nya kan , ahaks !~ so , ader sape2 yg penah di tinggalkan ???? jeng jeng jeng jeng soklan cepumas cket jawab dlm hati sudahh ... kalo malu , he2 stended procedure la .. biler kena tinggal .. dia curang .. ade org lain .. kita akan sedeyyy sesangat100X .... nangess berkilo2 semangat hilang jiwa mati xder mood hati tak menentuu pikiran sasau .. antara simptom2 la .................he2 then , terbitlah rase mencikkk marah. geram. dendam. macam2 rase la kans ... dia tinggal kita , mmg dia sgt2 la bersalah kan. mcm org yg dia pilih tuh sgt2 cantik sgt2 baik. itu ini itu ini. kita penuhkan diri dgn rs kebencian yg meluap2 .. rasa marah yg membakar2 sebab ??? kita nak ubati hati kita kan .. konon2 kalo wat mcm tuh , kita akan cepat lupa kan dia kita paksa diri tuk benci dia kita dok kata kat semua orang, aku mencikkkkkkkkkk dia ..............!!!!~ tp, bila dok sorang . bila malam. mula la ............... SOB SOB SOB . nangesss , nangesss ... nangess .. sbb , kita tertanya2 , " naper u buat i mcm nih " dan sebab rindu dia .......................... TAPI , ahaaaaaaaaaaa !!~ ... ahaks ader tak , kita pikir .. naper dia pergi ? adakah semua salah dia ? some yess , dh dpt yg baik , tip top , mantap ... still pergi pd org lain. tp , ade gak certain cases, kalo kita renung diri .... renung dalam2 muhasabah diri . renungkan segala2 nya .. jgn terkejut , kalo kita d temukan dengan salah kita .. kelemahan kita . then .. hepp heppp .... jgn salahkan diri tp, perbetulkan kesilapan be a better person . thank to God atas ujian. dugaan ini . kita makin mengenal diri . ingat. setiap yang berlaku ade hikmahnya. d hardest part. buang rasa benci. marah.sakit hati.dendam kesumat. segalanya buang perasaan bila ingat dia , hati membara dengan amarah. kerna ingat. in order to be a better person. in order to live ur life happily . kita kena penuhkan diri dengan rasa CINTA. SAYANG. pada semua pada sekeliling. learn to memaafkan. seperti mane kita ingin di maafkan .. kita mesti memaafkan. learn to smile . learn to dance in the rain. then, kita akan nampak what a wonderful world we have............... !!~ " been there. done that. belip me " See More

No comments:

Post a Comment