sites map

Saturday, 21 May 2011

4 u capital s unly

kenape awak sanggup buads saia macam ni ? ye . saia mmg bodo ! pernah sayang at orang cam awak ! ye . saia tahu saia pernah kecewakan awak . kerane saia busan dengan pergai awak dulu ! dan sekrang awak tetap same jugak . dulu mase kite couple . saia ni cm orang bodo mintak couple dgn awak beria sangat , n last last . breaks jugak kan . buat pertame kalinye taw saia yang mintak couple . bb saia x nak kehilangan awak dulu . dan sekrang ape yang terjadi ? awak kate kite kwan jek , dye x nak couple2 agy ! awak ni bodo ea ? awak pons tahu an . saia ni mmg sygkan awak . kenape nak bkwan lagi ? saia da lupekan awak mase awak xde . kenape awak dtg balik ? kenape ye ? daa busan dgn puan laen . baru cri saia ? dulu sape yang maki sape aa ? hidup saia asek nak denga ckp awak . tapi awak . pehh . nak denga sekali pons pyah . cm bole mati jek . saia juz harap awak bce rr ape yang saia tulis nie . n saia nak awak lupe kan saia . cri aa puan laen .

maseh sayang kan awak

tika hati sedang menatap kesunyian ,, ko hadir menemani hati ini .alangkah indahnya saat2 itu . hari2 yang berlalu bagaikn sebuah mimpi y indah , mafkn diriku andainya aku telah menumpang di sudut hatimu . hnya satu yang perlu kau tahu . cintaku pdamu x kan pernah berhenti umpama air sungai mengalir yang tiada henti . dan andainya enkau memahami rintihan hati ini . mafkan aku kerna aku x mampu untuk berhenti mencintaimu selagi nadiku msih berdegup aku x kan melupakn mu . dirimu terlalu bererti buatku :) hehe . sdap ta ayat ? haha . copy paste je . :) haha .

lu pkir laa sendiri ♥

kenape orang yang kita sayang x pernah paham kite ! kenape ea ? biarlh lelaki yang kejakan kita bukan kita yang keja kan laki tuh . btol . law korang x caye test aa . nak plih laki sebenarnye susah an , na cri yang btol btol setia ? susah wook ! huhu . alasan yang selalu di berikan oleh budakbudak playboy adalah PUAN RAMAI CANTEKK SANGAT . SMPAI TAK TAHU NAK PLIH YANG MANE SATU . cube korang pkir kan . pkwe korang naek moto g jalan2 . x kesah la malam o siang ? x kan laa dye x jumpa budak budak perempuan an . pade budak yang setia ok aa . tapi yang daa pkir dye MARKET SANGAT tuh ! fuhhh , konon laa encem tuhh . NAK MAEN MAEN KAN PUAN ! g mati laa :) laki yang maen maen kan puan , tggu je laa time kau t ea ? jangan meyesal laa doe . ok laa . law ade mase eja write lagi k :) tc kwans2 ku sumee ♥

Wednesday, 18 May 2011

♥ kembali single ♥

pada 8.5.2011 . aku telah kembali single . aku race cam da xde makne daa cinta2 ni . ntah laa ea . aku pons ta tahu . aku bukn x syg dye . but aku na blaja dulu . sori :( da seminggu daa bnde ni . but hati aku ttp syg kan dye :) hehe , law ade jodoh x kemane laa sygs :) haha . ape laa aku mengarut ni kan kan . ish . da xde kje . garut je laa . huhu . single ni mmg busan sgt sgt . xde sape na teman msd . xde sape na col lagi . n sume daa xde . bia je laa wat sementare waktu ♥

cintailah dgn ikhlas

Cintailah seseorang kerana kekurangannya, kerana suatu saat nanti kamu akan bahagia dengan kelebihannya…dan jangan pernah mencintai seseorang dengan kelebihannya, kerana suatu saat nanti kamu pasti kecewa ketika kamu tahu kekurangannya....

Monday, 9 May 2011

temaceh awak .

Awk, Terima Kaseh msh ingt sy.. Msh text, call wlaupn sy tk pena jwb.. Maafkn sy, sy taw awk ikhlas sayangkn sy tp halangn kita bnyk.. Bia la sy susa, sy tk mao awk turut susa krn sy.. Sy nk awk taw, sy sayang awk sgt2.. sy rindu awk.. Andai ada jodo kita, pasti satu ari kita akn btemu lg... Sy sayang awk.
Kamu yang bisa membuatkan hatiku menangis.. Kamu yang ku kasih hingga titisan air mata ini.. Terima kasih pernah membuatkan diriku bahagia.. Sungguh aku tidak merelakan kamu pergi dan aku yang melangkah berlalu.. Namun aku akur ketentuanNya.. Cinta masih mekar antara kita dan aku harapkan cinta itu akan pudar agar aku tenang dan kamu bahagia dengan si dia.. Mungkin ini kata penyudah cerita tentang kita ~

hargai laa orang yng tersayang

kdg2 kita tdk mghagai cinta...knp?? sbb,kta blum mrsai khlngan dia... kdg2 kita rsai cinta dia,tp msih xpcya,np?? sbb... kita sllu fikir negatif ttg dia.. kdg2 kita xsdr ati kita btl2 mnyayangi dia,knp?? sbb,kita tnjuk ego xnk mngalah.. hgailah org yg sygkn kita..sbb kita akan mncarinya bila dia sudah tiada di sisi lagi.. sesal pun sudah tiada guna... ♥

kaseh sayangs

jika keikhlasan kasih sayang yg di berikan telah tidak dihargai maka biarkan ianya berlalu..jangan kita ada dendam dgn apa yg telah dia lakukan tp terus doakan moga dia bahagia dgn apa yg dia inginkan..terima lah hakikat kehidupan manusia boleh berubah sikap dgn sesaat walau kita telah mengenali menyayangi dirinya sekian lama...

Sunday, 8 May 2011

Menyayangi tak semestinya memiliki tapi bila miliki seharusnya menghargai.. maafkan kerana terpaksa melukai bukan niat hati membenci tapi semua ini ku lakukan utk melihat engkau bahagia bersamanya.. Engkau bukan utk ku tapi utknya, ku sentiasa doakan kebahagiaanmu dunia dan akhirat Amin Allahumma Amin.. ♥

Saturday, 7 May 2011

saia x menharap kan awak lagi .

saia ta harap awak kmbali just na awak tahu yang cinta tuh perlu an pgorbanan , kesetian , kjujuran , psefahaman . cinta yang kita bina 4thn lepas bukan cinta sejati krna kau mgkhianati ksetiaan aku . cinta ta pernah buta tp kau yg buta utk mnilai . dan kini aku bhgia , bhgia lbh dr yg kau tahu
belajar laa bersyukur dengan jodoh anugerah tuhan..
usah mendambakan teman secantik balqis, andai dirimu tidak seindah sulaiman..
mengapa diharapkan teman setampan yusof, andai dirimu tidak setulus zulaikha...
tak perlu mencari seistimewa khadijah, andai dirimu tidak sesempurna Rasulullah SAW...
Tak usah sebut pasal cinta jika kamu tidak sebenar-benarnya mengambil kisah. Tak usah bercakap tentang perasaan, jika ia tidak berada di hatimu. Tak usahlah menunjuk ke dada, jika kamu berhasrat melukakan hati pasanganmu

-JANGAN PERNAH BERUBAH-

betol ke awak sygs saia ?

sayang, nape awak pegang tangan saya?? Awak nak tengok rambut saya, nak hug saya, nak saya pakai seksi2.. Memang la awak tak kasi boy lain tengok saya pakai seksi.. Tapi awak ...tak halal lagi untuk saya kan?? Awak sayang saya ke kalau saya kasi semua tu kat awak?? Saya sayang awak..Betul..Tak tipu..Tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai?? Saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak.. Saya lupa solat, saya lupa dosa.. Saya lupa Tuhan..Takut la... Betul awak..Saya sayang awak.. Tapi saya takut.. Takut sangat nak sayang awak.. Awak baik, selalu solat awal.. Tapi nape bila dengan saya awak lupa solat?? Masa kuar, kita lalu je depan masjid.. Tak pernah stop.. Tapi kat tempat takde orang, kita stop. Beratus duit awak habis untuk saya kan?? Saya hargai sangat.. Saya tau awak sayang saya..Tapi nape awak tak simpan duit tu dulu..Kot2 ada jodoh, boleh kita kawen.. Awak... Saya takut.. Takut sangat.. Takut bila ingat pe yang kita dah buat.. Saya nak awak jadi halal utk saya.. Tapi tak boleh la sekarang.. Macam mana awak nak tanggung saya..Kita blaja lagi..Saya nak hidup dengan awak..Saya nak awak jadi imam saya.. Nak sangat share everything dengan awak.. Saya nak jadi kekasih halal awak..Tapi betul ke cara kita wak?? Saya takut laaaa... Awak..Saya nak hidup dengan awak forever kat heaven.. Tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??Macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi.. Tak kisah la saya dulu, awak dulu atau dua2 skali.. Boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang?? Kalau la Dia tanya apa yang saya dah buat dengan awak, apa saya nak jawab nanti.. Saya maluuuuuuuuuuu sangat kat Dia.. Awak.. Lama saya fikir.. Saya fikir pasal kita.. Betul saya sayang awak.. Tapi, sampai bila kita nak camni??Awak.. Saya dah fikir lama... Lepas ni, kalau saya xmesej awak, xnak jumpa awak, xnak call awak, awak jangan salah faham tau.. Saya buat camtu sebab saya sayang awak sangat2.. Awak.. Saya nak forever kat syurga dengan awak.. Dulu saya sedih sebab kita jauh.. Tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita.. Kalau dekat, awak boleh agak kan pe kita buat nanti?? Saya xtau camne nak bagitau awak..Saya nak jaga hati awak.. Tapi awak sedar tak sebenarnya saya dah kotorkan hati awak.. Saya suka goda awak dengan manja saya, dengan body saya.. Saya suka buat awak cair dgn saya.. Jahatnya saya.. Awak saya banyak dosa.. Awak nak ke terima org macam saya jadi wife awak?? Awak.. Saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak.. Saya nak jadi the best wife.. Baru la awak xpandang orang lain dah.. Saya xnak susahkan awak dengan saya yang macam ni.. Awak.. Saya nak jadi bidadari awak.. Bukan kat dunia je.. Tp kat heaven gak.. Saya nak jadi bidadari awak yang forever.. Awak.. Saya tahu saya xbaik.... Banyak sangat kekurangan dan xlayak nak tegur salah awak.. Tapi saya sayang awak.. Apa kita buat, bukan ada org tahu pun... Sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya?? Saya pun nak awak jadi suami yang boleh pimpin saya ke syurga.. Tak nak ke?? Takkan la awak sayang saya untuk hepi2 kat dunia ni je.. Awak xnak ke pilih saya jadi bidadari awak kat syurga nanti?? Awak.. Tolong la... Saya xnak dah jumpa awak.. Tapi mungkin saya lalai gak nanti.. Syaitan selalu ada dengan saya.. Suka je dia kalau saya keluar dengan awak, goda awak.. Awak.. Tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa. Tolong ek.. Saya lemah sangat..Saya nak jadi kuat.. Kuat untuk awak.. Untuk hidup dgn awak. Saya sayang awak.. Camne kalau tiba2 Dia panggil kita before kita sempat bertaubat..Takutnye saya..Awak xtakut ke?? Camne kita nak pergi syurga?? Camne saya nak jadi bidadari awak?? Saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tapi dengan apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dalam cinta kita?? Malu sangat kat Dia..Awak..Saya nak berubah..Untuk diri saya gak, untuk parents saya.. Tapi, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan?? Saya nak berubah pun sebab nak jadi the best untuk awak.. Untuk babies kita nanti.. Nak jadi mom yang the best..Huhu. Tinggi betul cita2 saya.. Saya pun nak kita jadi pasangan yang educated.. Nak sama2 berjaya.. Tapi educated yang taat padaNya la.. Mesti bahagia kan.. Kita ingat Dia, Dia pun ingat kita, so, boleh la Dia jaga kita nanti.. Awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kat syurga tau.. Awak doakan la saya biar boleh masok syurga.. Saya nak jadi bidadari yang tunggu awak..n there, i'll be yours forever... Tapi, kalau awak pergi dulu?? Iye..Saya sedih.. Tapi saya pun akan doakan awak.. InsyaAllah..Nanti awak tunggu la saya kat syurga k?? Mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana.. Tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k?? Saya nak jadi bidadari awak.. Awak.. Maafkan saya kalau ape yg saya buat dan bagitau ni mengguris hati awak.. Saya buat camni sebab saya sayang awak.. Saya xtau camne nak bagitau awak.. Sebab tu saya taip kt sini.. Maaf sebab saya post kat sini.. Bukan nak bukak keburukan sendiri.. At least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sebagai panduan.. Ramai kat luar sana kapel dan buat macam2.. Saya takot nak post kat awak.. Tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k.. Awak.. Dah nak subuh la.. Kejap lagi mesti Dia panggil saya.. Ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k.. See More
By: Saya harap awak tau saya still sayangkan awak






-d-


April 29 at 8:19pm · LikeUnlikeSaya selalu tengok pic awak bila saya rindu. hehe..bukan sume admin xde...cume -d- je xde...
line.



♥ trixie
April 29a new line.



Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
tips nak lupakan yg trsyg...
Assalamualaikum dan salam sejahtera Jika dilihat daripada tajuk entri post di atas mungkin anda akan menganggap yang saya ni macam orang yang baru lepas putus cinta kot. Ataupun saya sekarang tengah angau tapi nak lupakan seseorang itu. Tapi semua itu ti...dak benar sama sekali kerana saya tidak pernah mahu lupakan siapa-siapa pun. Saya terdetik untuk menulis artikel ini kerana ada permintaan dari seorang kawan saya yang mahu saya post artikel bagaimana untuk dia lupakan seseorang. Saya bukannya hebat sangat pun untuk bagi pendapat ni tapi apa yang boleh saya kongsikan saya cuba la ye. Saya cuba yang terbaik untuk bagi pendapat ni. Dari pembacaan saya dan pengalaman saya sendiri juga..hehe Saya hanya bagi straight to the point je senang tentang cara-cara nak lupakan seseorang ni tak payah nak pening-pening kepala baca panjang-panjang. 1) Jika anda baru putus cinta ataupun yang seangkatan dengannya sememangnya anda akan bersedih. Itu adalah normal. Yang jadi tak normalnya bila anda buat-buat tak sedih kononnya nak tunjuk anda kuat yang anda boleh lupakan seseorang itu dengan mudah. Walaupun ada yang kuat tapi tak ramai yang kuat untuk lupakan seseorang yang dicintai itu. Kalau anda sedih untuk lupakan seseorang yang dicintai itu keluarkan ia dengan sepenuh hati. Tak pun menangislah sepuas hati anda lama-lama kelamaan anda akan berasa lega sikit selepas beberapa hari. Bila anda sudah biasa bersedih lama kelamaan anda anda akan membiarkan dia pergi dan sudah boleh melupakan dia. Tips: Susah nak menangis? Tengok la cerita-cerita sedih ataupun dengar lagu-lagu cinta ke..hehe 2) Kadang-kadang bila anda selalu duduk sorang-sorang anda akan selalu terbayang-bayangkan seseorang yang anda suka itu. Jadi makin susahlah untuk lupakan seseorang itu. Habis tu apa nak buat ek?. Senang je pergi cari kawan dan jangan biarkan anda duduk keseorangan. Bila bersama kawan ni banyak benda yang anda boleh buat seperti borak-borak, main apa-apa, pergi jalan-jalan. Percayalah bila anda bersama dengan kawan-kawan anda akan selalu gembira dan lama kelamaan anda akan dapat melupakan seseorang itu. Tips: Carilah kawan yang boleh buat anda happy..macam saya ni ke..haha perasan.. 3) Sentiasa sibukkan diri anda dengan apa-apa aktiviti. Bila diri anda selalu sibuk maka fikiran anda pun akan menjadi sibuk juga. Anda buat la sesuatu aktiviti yang anda suka lakukan dan sentiasa sibukkan diri dengannya. Apabila fikiran anda sedang sibuk maka secara automatiknya anda tidak akan mempunyai masa untuk berfikir tentang ‘seseorang’ yang anda cuba lupakan dia!. Otak tengah buzy jadi anda tak ada masa nak fikir tentang seseorang itu. Tips: Sibukkan diri anda dengan aktiviti yang banyak mendapat pahala seperti sembahyang, baca al-Quran, berzikir dan banyak lagi. 4) Anda kena elakkan atau jangan terus untuk berhubung dengan ‘seseorang’ yang anda mahu lupakan itu. Kalau anda masih dok terhegeh-hegeh hubungi dia lagi sampai bila-bila pun anda tidak akan dapat lupakan dia. Kalau boleh jangan ada faktor apa pun lagi yang boleh menyebabkan anda berhubung dengan dia seperti ym, facebook dan lain lagi. Bukan nak suruh putuskan hubungan silaturrahim tapi sekadar supaya anda dapat lupakan seseorang itu apabila tidak berhubung dengannya lagi. Tips: Berhubunglah dengan orang lain supaya anda boleh alihkan perhatian anda. Tak pun berhubung je dengan saya kat facebook dan ym saya senang..hehe 5) Terimalah realiti yang anda perlu lupakan ‘seseorang’ dengan hati yang terbuka dan nekad. Berhentilah dari segala macam perkara seperti berharap, berangan, bermimpi atau yang seumpamanya. Realitinya yang anda mesti lupakan dia walau apa sekalipun. Jangan ada lagi didalam fikiran anda contohnya suatu hari nanti ke.. semua akan berubah ke..dia masih mahu kot..atau apa-apa jela. Anda perlu kuat untuk menghadapi realiti ni. Tips: Ingatlah yang hidup ini adalah realiti dan bukan fantasi ya.. Sebagai kesimpulannya melupakan seseorang yang kita suka amatlah sukar kerana ianya memerlukan semangat yang kuat untuk melakukannya. Ada banyak lagi cara untuk kita boleh lupakan seseorang itu yang saya ceritakan disini hanyalah sebahagiannya sahaja. Kalau masih tak boleh nak lupakan juga seseorang itu anda ingatlah kepada Allah selalu dan juga ibu bapa kita sendiri. Pesan saya.. “Ingatlah hidup mesti diteruskan dan bukan untuk diratapi”. Kepada kawan saya tu good luck ye.. Sekian.
See More

sad :(

Naper ko still syg dia, walau dia dh tinggal ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh buang ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh hancurkan ht ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia dh pijak cinta ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia runtuh...kan mahligai ko ?? Naper ko still syg dia , walau dia pergi tanpa belas ?? Naper ko still syg dia , walau ko menangis dia pandang ko penuh benci ?? Naper ko still syg dia , walau dia tak pernah pikir susah ko ?? NAPER?NAPER?Naper ko still sayang dia ??? !!~ SEBAB ...... bila dia tinggal aku ... aku sedar kelemahan diri aku punca dia pergi ... bila dia buang aku .. aku makin dekat dengan Tuhan , dan aku tahu ujian ini utk aku baiki diri .. bukan merosakkan diri aku dgn kebencian bila dia hancurkan hati aku .. aku teringat betapa byk hati dia aku hancurkan , tanpa aku sedari .. Bila dia pijak cinta aku .. aku tahu cinta tuh dh lamer x berkembang tak d baja .. atas kelalaian dan kealpaan aku .. bila d pijak baru aku tercungap untuk bernafas , dan cuba bangun dan kembang semula Bila dia runtuhkan mahligai aku .. saat tuh , ia hanya mahligai kaca .. yg pudar sinarnya hanya tiang cinta yg mmbuat ia terus berdiri .. Bila dia pergi tanpa belas ... Aku kenal dia , aku tahu dia berperang dengan diri ... mencari kekuatan untuk berlalu Bila dia pandang aku penuh benci ... itu kerana dia sayang aku , walau dia cuba nafikan Bila dia tak pernah pikir susah aku .. sebenarnya dia tak pernah berhenti memikirkan aku .. dan kerana itu , aku still sayang dia .. dan mengharapkan peluang dari Tuhan untuk perbaiki segalanya .. !!~ dan aku berjanji , walau sesaat aku takkan sia kan ... endless love Ello there all d darlinggss ............. !!~ tgh2 malam saat semua dh beradu suratan nih , me tiba2 gian nak menulis almklum lah , cuti dh lamer ... rayer kata nya kan , ahaks !~ so , ader sape2 yg penah di tinggalkan ???? jeng jeng jeng jeng soklan cepumas cket jawab dlm hati sudahh ... kalo malu , he2 stended procedure la .. biler kena tinggal .. dia curang .. ade org lain .. kita akan sedeyyy sesangat100X .... nangess berkilo2 semangat hilang jiwa mati xder mood hati tak menentuu pikiran sasau .. antara simptom2 la .................he2 then , terbitlah rase mencikkk marah. geram. dendam. macam2 rase la kans ... dia tinggal kita , mmg dia sgt2 la bersalah kan. mcm org yg dia pilih tuh sgt2 cantik sgt2 baik. itu ini itu ini. kita penuhkan diri dgn rs kebencian yg meluap2 .. rasa marah yg membakar2 sebab ??? kita nak ubati hati kita kan .. konon2 kalo wat mcm tuh , kita akan cepat lupa kan dia kita paksa diri tuk benci dia kita dok kata kat semua orang, aku mencikkkkkkkkkk dia ..............!!!!~ tp, bila dok sorang . bila malam. mula la ............... SOB SOB SOB . nangesss , nangesss ... nangess .. sbb , kita tertanya2 , " naper u buat i mcm nih " dan sebab rindu dia .......................... TAPI , ahaaaaaaaaaaa !!~ ... ahaks ader tak , kita pikir .. naper dia pergi ? adakah semua salah dia ? some yess , dh dpt yg baik , tip top , mantap ... still pergi pd org lain. tp , ade gak certain cases, kalo kita renung diri .... renung dalam2 muhasabah diri . renungkan segala2 nya .. jgn terkejut , kalo kita d temukan dengan salah kita .. kelemahan kita . then .. hepp heppp .... jgn salahkan diri tp, perbetulkan kesilapan be a better person . thank to God atas ujian. dugaan ini . kita makin mengenal diri . ingat. setiap yang berlaku ade hikmahnya. d hardest part. buang rasa benci. marah.sakit hati.dendam kesumat. segalanya buang perasaan bila ingat dia , hati membara dengan amarah. kerna ingat. in order to be a better person. in order to live ur life happily . kita kena penuhkan diri dengan rasa CINTA. SAYANG. pada semua pada sekeliling. learn to memaafkan. seperti mane kita ingin di maafkan .. kita mesti memaafkan. learn to smile . learn to dance in the rain. then, kita akan nampak what a wonderful world we have............... !!~ " been there. done that. belip me " See More

Friday, 6 May 2011

teringat kisah lame :(

sad sad . bila aku teringat ttg c dye , ex couple aku yang paleng aku sayang . but kini sume tinggl sejarah :( dye daa tingglkan aku . aku x menyesal dye tingglkan aku . aku sayang kau dok . tiap kali aku nmpak kau . msti aku teringat ttg kite . jalan jalan kan . ye . aku tahu kau market . kau encem . but aku ? ape yang ade ? erm :( smpai kan rmai puan gduh sbb kau kan . aku tahu tuh doe . aku da cube nak lupe kan kau . but tiap kali aku bukk fb kau , msti aku gat kau ! bodoh nyee aku ! capital A . ILOVE LAGI LHA . TIAP kali aku nmpak kau naek moto dgn awex bru kau . ya allah . jeles nye aku mase tuh . kenape aku couple dgn kau dulu ? asal lha kan . PLAYBOY GILA BHABI laa kau . akuu nak remove kau ? tapi aku x nak buat cm tuh . aku nak tgok kau hepy . n sekrg mseng mseng da ade yang punye kan kan . n then aku mmg syg at bf aku sekrg , but aku jujo ., aku mmg x leyh lupe kan dye !

Thursday, 5 May 2011

BERTUDUNG ATAW TAK ??

sebenarnye aku nak sgt pkai tdung mcm dak2 laen . but kdg2 race xyah lak . n then my moms pons x selalu mrah aku . ye . saia tahu berdoce kan tyg rmbut . n then saia TER REBONDING rmbut :( aku ingat kan bole . n then rmai kate berdoce . smpai kan solat pon x sah ? btol ke ? saia meyesal sgt rebonding mase tuh , mmg cantek but dimata allah ? cantek ke ? eja tak tahu nak pakai atau ta . biler nak pakai jek . msti kwan kwan kate . * kau nie . xyah laa pakai tdung , x lwa doe . * sdeh sgt mase tuh taw tapi diam je aa . cm ne eja nak bertudung law cm tuh ? asek kne coment jek. biler eja nak brubah ? biler ? erm . eja nak pmr n then x balja agy . ape la nak jadi . eja x nak nyesal cm orang laen .ape yang eja nak , mama belikan , tapi ape yang eja bg at dye ?? sket hati ? malu ?? sebelum kite buat ape ape , kite pkir laa mak ayah dulu . bru buat . x kan nak bg dye malu . sdeh . menanges sbb kite :( air mate ibu sgt bernilai . mama x bgi kite klua ade sbb ? tkt kite trjadi ape ape . tp kite ttp memberontak , ckp itu la ini la . tp eja nie . lagi la . naek mto pon x bole aw . g mne mne . p.cik anta nek kete , g jusco ke , ape ke . naex bs n teksi pon x lps . so . korg bersyukur . walawpon mak ayah korg hlg . but ade kebebasan yang laen kan . so . hargai laa famli korang k .

Wednesday, 4 May 2011

AWAK . teme kaseh aw :) saia hargai ape yang awak buat dan ttg kite selameni . awak jage diri bebaex law saia x bersama dgn awak . saia hepy dpat kenal awak .jangan nakal nakal . jangan smoking . kalau diberi peluang untuk pilih bintang at langit. saia tetap akan plih awak ! sebab awak lagi bersinar dr bintang bler at hati saia . law saia ade mahligai indah , saia nak adiahkan untuk awak . law takdir ape ape berlaku ke atas awak . saia akan tuka nywa untuk selamat kan awak sygs :) iloveu ! :P

haha . tragedi . :)

kenangan pahit :(


exciden di tman kote masai :) haha . aku pons x sngke cm ne aku bole exciden . mmg kelakar gile , n then aku btol btol mrah giler mase tuh . aduhai . akuu pons ta tahu naa ckap cm ne . aku melintas jalan . n then dye langgar , nseb baex aku x luke ape ape , n then dye sempat break . law x . da jtuh da . da laa rmai orang at citu , RAMAI LELAKI :) haha . law aku jtuh , pehh . wat malu jek bhai ! :D ish ish . my moms mmg trkejut gile , n then dye mmg risau sngat sngat , eja cam nak mrah jek spe yang bwak moto tuh , nseb baek aa kau encem ! HAHA (GATAI ) . ps tu budak tuh sempat agy mntak no fon . haha . peh . n jek aku bg . haha . xde la , maen maen jek , SETIA ITU PENTING :) HUHU . n then smapi sekarang . eja mmg berhati hati x kan berlaku agy . x saket but malu :) HEHE

Monday, 2 May 2011

homework x ciap :(

huhu . sekian lame cuti . but homework akuu x ciap ciap jugak . alahai lame laa sangat , 3 hari jek . HAHA . mmgu depan aku nak pkse . but aku ingat fb aje . cam nee aaa ! ish ish . penink sudaaa .
my moms membebel n teroz membebel . but iloveu moms :) muah ! math aku berharap sangat akan lulus dengan baex . amin . doakan aku ye kwans2 . aku jugak rndu kan c dye ? mane awak ! erm . :( erm . esok skulaa ! oh my got . sure laa kne dende , x ciap homwrk .